De heksen van Salem

Een groep jonge vrouwen begeeft zich in het Salem van de 17e eeuw in het bos. Daar dansen ze rond en voeren een fictief ritueel uit om te wensen dat de mannen waar ze een oogje op hebben op hen zullen vallen. Het loopt echter niet zoals ze zelf hadden gehoopt …

Om niet gestraft te worden voor hun heidense bezigheden, verzinnen ze een verhaal dat Satan ze ertoe aangezet heeft. Ze worden daarop gedwongen de namen te noemen van alle betrokken personen. De macht bevalt de meisjes prima, waarop ze gezamenlijk plotseling overal kwade geesten beginnen waar te nemen. De ene na de andere inwoner verdwijnt zo de gevangenis in of wordt ter dood veroordeeld aan de galg. Zal iemand het bedrog van de meisjes doorhebben?  

Cast: Rudy Parmentier, Astrid Naessens, Ann Delie, Jozefien Naessens, Lara De Bruyne, Nadine De Vigne, Katrien Van Petegem, Elisa Vanheertum, Wouter Verpoest, Frida Van Den Eynden, Martin Peleman,  Tonny Vanhaesenbroeck, Elke Lernout, Sam De Smet, Wim Theunissen, Marc De Bosscher, Sarah Van Kerckhove en Rudi Lekens.

Reserveer tickets

11 - 12 - 18 - 19 november 2011

AuteurArthur Miller
RegieSabine De Cocker

Kom naar Teater2000

Met dank aan onze sponsors

https://www.feriados.be
Teater 2000 vzw

Baron de Gieylaan 119
9840 De Pinte