Burlesque

Seizoen 2023 - 2024

ZINGARATE

regie: Dirk Crommelinck

2024

 

Een spektakel buiten de theaterzaal. Een uniek kader, een ietwat buitengewoon toneelspel. 

Donatella wil haar leven omgooien. Weg van fictie, terug naar de realiteit. Net dan valt de verhuiswagen in panne… Gelukkig kan Vincent mee inspringen. En Lars, zo blijkt. Compleet onverwacht duikt ook Mario op, de ex van Donatella.                                             

Welke keuzes maken ze? Zijn gedeukte vriendschapsbanden bestand tegen twijfels? Wat brengt hen samen, wat drijft hen uit elkaar? De vier nemen je mee in hun (fictie)leven. Ze spoelen terug en draaien door. Letterlijk en ook wel figuurlijk. 

Zingarate is Italiaans voor ‘zware kloterijen’ en dat is het ook. Maar elke keer een verhuisdoos opengaat, neemt een vleug nostalgie, een greintje humor en een staaltje goed acteerwerk de zwaarte uit het kloteleven van de vier. 

Een stuk van Arne Sierens, voor de eerste maal opgevoerd in 2017 door Compagnie Cecilia. Teater 2000 brengt het onder regie van Dirk Crommelinck.  

Cast: Jozefien Naessens, Bart Ideler, Steven Lekens en Tom Smet

Opgelet: het aantal plaatsen is beperkt tot 120 personen per voorstellingn en de première is uitverkocht.

 

De Golf

DE GOLF

regie: Ingrid Roets

maart 2024

 

‘De Golf’ is gebaseerd op een waar gebeurd verhaal dat plaats had in 1969 op een school in Palo Alto, Californië, USA.
Frank De Belder, leraar geschiedenis in een middelbare school, behandelt in zijn lessen de tweede wereldoorlog en de vernietiging van de joden. Wanneer zijn leerlingen beweren dat zoiets nu onmogelijk zou zijn, besluit hij te starten met een sociaal experiment.
De leerlingen gaan zo op in het experiment dat 'De Golf' een onvoorziene wending neemt…

Cast: Tejater 2000 Jong Geweld
René De Clercq, Marle De Meulemeester, Gust Lekens, Klara Lekens, Nic Martens, Ute Naessens, Lore Neefs, Julia Sonneville, Sander Reyns, Zoë Thoeye, Kenny Vande Velde, Maya Van Geertruy, Dora Vanhee, Elisa Vanheertum, Arthur van Hezel, Igor Van Parys en Niels Vlerick.

Kom naar Teater2000

Met dank aan onze sponsors

https://www.feriados.be
https://www.feriados.be
https://www.vdk.be
Teater 2000 vzw

Baron de Gieylaan 119
9840 De Pinte