Midzomernachtsdroom

Het huwelijk van Prins Theseus en Hippolyte is op handen als Aegeus zich aan het hof beklaagt over zijn dochter Hermia. Zij is verliefd op Lysander en wil niet trouwen met Demetrius, die haar vader voor haar uitkoos. Hermia en Lysander besluiten te vluchten. Als Helena, Hermia's vriendin, van dit geheime plan hoort, licht zij Demetrius in, hopend daarmee zijn liefde te winnen. Demetrius wijst haar af. Demetrius en Helena achtervolgen het verliefde paar naar het woud. 

In de kortste nacht van het jaar -de midzomernacht- als de hele constellatie van de aarde wankelt, botsen verlangens en gevoelens in grote hevigheid. Shakespeares droom is een openbaring. In die ene nacht kan en mag alles. Het mogelijke gaat hand in hand met het onmogelijke, spel en werkelijkheid lopen door elkaar...

Cast: Céline Croes, René De Clercq, Jules De Graeve, Maurice De Graeve, Thibault De Craene, Charlie Huylenbroeck, Gust Lekens, Klara Lekens, Steven Lekens, Ute Naessens, Lore Neefs, Tom Smet, Julia Sonneville, Pepijn Standaert, Zoë Thoeye, Lukas Vanden Bossche, Mateo Vanden Bossche, Maya Van Geertruy, Dora Vanhee, Arthur van Hezel, Igor Van Parys en Niels Vlerick.

Speciale editie op vrijdag 24 maart 2023.

 

Reserveer tickets

                24 - 25 - 31 maart en 1 april 2023 (om 20u.) en 26 maart 2023 (om 15u.)

 

AuteurWilliam Shakespeare - (Bewerking: Bart Bernaert)
RegieSabine De Cocker

Kom naar Teater2000

Met dank aan onze sponsors

https://www.feriados.be
Teater 2000 vzw

Baron de Gieylaan 119
9840 De Pinte